happyhund -

valborgs-kväll

2012-04-30 @ 17:59:53
Allmänt | Kommentarer | 0

Önskar er alla en härlig kväll.


valborg

2012-04-30 @ 16:20:25
Allmänt | Kommentarer | 0

En strålande vacker dag. Men jag var inne och bakade frallor och Affe jobbar. AleX och jag var ute med hundarna, men de blir varma, så det blir inga långa rundor. Imorgon ska jag sitta ute och njuta, tänkte jag.

Happy blev kort-klippt igår av Annika. Lite svalare för honom.valborg

2012-04-30 @ 09:21:23
Allmänt | Kommentarer | 0

Här är bilder, när grannarna var hos oss i lördags. Vi har alltid sååå mycket att prata om, så det brukar bli sent. Ja, halv två började min röst ta slut,hahaha. Oj, vad kul vi hade och de sa att de gillade maten.Kyckling under pajskal, med kroketter. sallad och vitlöks-bröd.
Cheesecake  med hallon.

Nu har vi fått kaffe.

Chips och godis, med cider, gin o tonic.

Reseblogg 1998 nr5

2012-04-29 @ 15:24:50
Allmänt | Kommentarer | 0

Vi hade trevliga kvällar med våra vänner. De låg i tält och husvagn.
Jisses, en natt vaknade vi av en fruktansvärd smäll.
Jo, ett träd hade ramla över husvagnen….det blåste rätt mycket den natten, det var ju nära havet också. Vilket liv!!! Polis och brandkår, skarpa lampor i natten. Som tur var, blev ingen skadad. På morgonen när vi kom ut var halva campingen utanför.
Trodde ni att detta räckte med äventyr?? Ikke,  någon natt senare i veckan, kommer där på nytt: polis, ambulans, mm. Vaaa… jo, då hade där kommit en kille och kniv-skurit upp, ett tält, där två flickor låg och sov. Alltså, skojar dom, vad är detta för en camping?

Här ligger alltid ungarna själva i tält. Att de vågar.
Efter dessa 20 dagar är vi nöjda (och rädda) så vi kör.

Det blir tillbaka till Frankrike och Agde. Där var fam. Hasse och en annan familj från Kristianstad. Men det var lika varm här 37C som i Spanien.
De kollade på våra varor, som vi handlat i Spanien. Vad billigt schampo, balsam mm. var där.

Nu var det ”Tour de France” här, kommer inte fram nån stans. Jättelånga köer överallt.

När det blev lugnare körde vi mot Lyon. Tji, fick vi, här var nya köer…hmmm. Efter 45mil stannade vi i Burg D`Brasse. Sov gott, trots värmen.

Nästa morgon körde vi kl.8.30. Jippi, inga köer, vad smidigt det gick. I Berg-strasse blev nästa stopp. Men då dök polisen upp, varnade att på denna rastplats hade där varit över-fall, natten innan. Upp och körde vidare, på natten. 11mil senare, stannade vi och sov, förbi Frankfurt.

Kopplade inte av riktigt förrän vi kom till Kassel.
Nästa dag blev vi omkörda av svenskarna från Agde, som låg på tutan.
Vi träffades utanför Citti. Där pratade vi om våra äventyr tills vi gick in och la oss.
På morgonen körde vi till ”Weissenheusser strand”
Ett härligt ”bad-paradis” med många aktiviteter. Senare gick vi och åt på restaurang,

Och avslutade semestern.  Den 30-e juli åkte vi hem med båten.FÖRLÅT men nästa inlägg ligger längre ner Nr 4

2012-04-29 @ 09:04:46
Allmänt | Kommentarer | 0

Blir fel ibland  :-))

rese-blogg 1998 3

2012-04-28 @ 17:40:43
Allmänt | Kommentarer | 0

När vi fortsatte färden, hade vi handlat lite småsaker från Carcassonne,man  vet inte om vi kommer tillbaka.
Vilken underbar natur, dessa underbara lavendel-fält och solros-fält. Man bara njuter.....när bilen rullar.

Nu kör vi för första gången mot Spanien, gud va spännande, att komma dit utan charter-resa.
Hahaha, det gick inte så bra...körde fel och kom in i Frankrike igen. Det blev fel i Jonquera.
Vi gav såklart inte upp och provade igen, då blev det rätt. Men vad billigt det var här, jippi, här ska handlas....


Vi körde in på camping "Rodas" i Roses, som ligger innan Barcelona. Här såg ut som på Alcudia på Mallis. :-)))
Efter vi hade kommit till ro, så badade vi resten av dagen. Allt är bra hemma i Åhus, både med barn och vänner.


Rese-blogg 1998 4

2012-04-28 @ 13:21:37
Allmänt | Kommentarer | 0

Vi badade, slappade, solade och drack öl. Stannade några dagar i denna turist-håla.
När vi körde, blev det längre ner i Spanien. Men det blev inte så långt, för innan Barcelona, hittade vi Blanes.
Beach camp. el pinar, vid "Costa Brava" kusten.  Härliga medelhavet, det visar 40C ute och 27C i vattnet.
Vår plats ligger nästan på stranden, en jätte-lik camping. Farrar inte att de kan vara så stora. Här stannar vi nog länge, tror jag. Hahaha, ni vet ju hur vi är, men vi får väl se. Jämför mot Frankrike, så är här fantastiskt billigt. Meeeeen mycket varmare, finns ju en gräns hur varmt, man tycker är skönt.

Många holländare, på denna camping. Inne i stan har de egna barer, med sina flaggor överallt. Det är ju VM i fotboll!

Vissa dagar ligger vi vid havet, läser och somnar till kluckandet från vågorna....ibland sitter/ligger vi vid poolen. Tycker man får ha bättre koll på Alexandra vid poolen. Men det blir många glassar här.

Två franska familjer i närheten, blev våra vänner. Alexandra och deras barn är tillsammans varje dag. Vi vuxna träffas mest på kvällarna, pratar och dricker. Det blev många sena kvällar. De har personbil, så vi åker till varuhuset och till stan med dem.


Rese-blogg 1998 2

2012-04-28 @ 12:31:21
Allmänt | Kommentarer | 0

Vi hade kört genom några städer, Strassburg, Colmar, Mullhouse. Det var 32C nästa dag, när vi startade. Vi stannade i Lons och köpte vin och öl, så vi klarar oss nån vecka. I år gick det jätte-bra genom Lyon, vi stannade på en rastplats. Där var spektakel," Michelin" fyllde 100år. Där var flera meter-höga uppblåsta "Michelin-gubbar" Jättemånga tävlingar. När vi körde, fick vi stuva in priser, som Alexandra hade vunnit. Hon hade haft skoj i alla fall. Nästa dag kom vi till Agde. Jättevarm i vattnet, så vi badade resten av dagen. Härligt att va tillbaka i vårt älskade Agde. På kvällen shoppade vi, lite kläder, skor mm. Sååå iväg nästa dag. Inåt land, till Carcassonne, som ligger mellan Agde och Atlant-kusten. Tog in på camping: Camp. de`la cite, där vi skulle träffa Åhus-folket. De var på väg hemåt. Carcassonne är en medeltida stad med ringmur. Små smala pytte-gränder med cafèer, jätte-mysigt. Bara kuller-stenar i hela stan. Rätt som det var ringde telefonen (inte vanligt) skit vad rädd jag blev. Jo, det var våra vänner, de var på väg till oss. Men dottern, den äldsta, hade blivit sjuk. Jag skulle ordna hit en läkare. Han kom direkt, sen körde de in på campingen. Hon fick medicin mot allergi och klåda, den stackaren. Vi andra badade i poolen till kl. 20. Sen somnade alla tidigt. Men herregud, på morgonen var tösen sämre. Läkaren kom igen och gav henne nya tabletter. Sen bestämde de, att sträck-köra hem. Hoppas allt går bra nu. Alla var oroliga, såklart. Men kortison ska hjälpa....
rese-blogg 1998 1

2012-04-28 @ 08:29:52
Allmänt | Kommentarer | 0

Kvällen innan vi kör, håller vi med bilen på uppfarten, då vi packar ut det sista på morgonen. När vi har ätit frukost, tar vi ut pålägg, bröd, smör mm i bilen. Denna morgon fick gubben problem, jisses, bilen startade inte. ( fanns ingen öresunds-bro. Fick alltid boka båt-biljett) Jaha, rusade in till grannen, kl. 6 på morgonen. Hon kom ut och hjälpte oss att komma iväg.

På båten, från Trelleborg, var jag lite nervös att bilen skulle strejka, och vi inte kunde komma iväg. Vill inte sitta på en båt i sommar. Allt gick bra och vi körde till Citti och Toy`s aRus. Handla öl mm. och sov sen gott. Det var varmt när vi startade, hahaha, men det blir ju varmare. Efter att ha suttit i dessa köer i Kassel-backarna, tröttnade vi och körde av i Pfefferhöhe, där vi övernattade. Nästa morgon startade vi tidigt och körde in i Frankfurt. Där handlade vi i Fritz Berger, en stor postorder-affär. Finns mycket fritids-kläder. 

Senare, när vi kom in i Frankrike, stannade vi för natten utanför Montbellard. Jag var så trött, men Alexandra var lycklig, efter att suttit hela dan med mamma och spelat spel. " 4 i rad" spelade vi 102ggr.
fredags-mys

2012-04-27 @ 18:40:09
Allmänt | Kommentarer | 0

Ja, Affe och jag var i stan i em. sen hämtade vi AleX och Roffe. AleX och jag var på Ica, hon hjälpte mig, så jag fick med allt tills, imorgon kväll, då grannarna ska komma. Jisses, då pratar vi hela kvällen, vi har så kul, ska ni tro. Senare, idag, lagade AleX sin goda Carbonara, jag älskar den. När vi åt middag, öppnades dörren och in kom min tjej. Min älskade Johanna, hon hade en kompis med sig. Jag blev jätte-glad, vi fikade och pratade, de är ju inga barn längre....GLÖM ej rese-bloggen imorgon :-))) 

fredag

2012-04-27 @ 08:18:05
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu planerar ni väl till fredags-myset ikväll. Jag vet inte ens vad jag ska ha till middag! Igår var jag trött efter stan, så vi beställde pizza. Jag tar alltid havets...den är god. Just nu jäser degen, till frallorna, jag ska städa lite i fm. sen kör vi ut i em. Herregud, vad töntig gubbe jag har. Han bara leker med fjärr-kontrollerna till markiserna. De åker ner...upp....ner...upp hahahakväll

2012-04-26 @ 17:35:22
Allmänt | Kommentarer | 0

I em. satt jag med diabetes-teamet 1h. Ja, inte är det lätt...jag väger bara 47kg. och de vill att jag ska öka i vikt. Vad tror de jag har försökt sista åren...skojar dom. Inte har de mycket nytt att komma med. Ja, nu är det snart kväll. Idag har Affe gått med hunden, jag tycker det är kallt, men jag ta nog en liten runda,med honom.
Ikväll är det lyxfällen och Criminal minds.
godmiddag

2012-04-26 @ 11:40:17
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu ska jag snart iväg. Hasse har varit och satt upp markiser till oss. Jätte lätt med fjärr-kontroll. Dubbeltryck, så stannar den rakt ut. Har nu testa några gånger, haha. I em. ska jag baka frallor, när jag kommer hem. Någon tjatar...inget namn. Gör kanske fläsk-pannkaka till middag. Har slut på kyckling och kött i frysen. Blir nog Maxi i morgon, för vi ska till stan, köpa jeans till gubben.

godmorgon

2012-04-26 @ 08:31:16
Allmänt | Kommentarer | 2

Idag blir det färdtjänst till sjukhuset. Ska träffa diabetes.teamet. Hmmm, jag har ju tårta över som jag tänkte ta nu....ja, man är väl inte mer än mänsklig, ska bli gott till kaffet. Sen ska jag lägga på min nya fina löpare, som jag fick av Karin. Min nya väska ska ju såklart med till stan. Affe och AleX visste att jag önskade mig den. Sen kom Annika med Frosty, jag gillar att ha hundar här. Men nu fick jag en tomat-planta, jag får inte glömma att vattna den. De ska ju ha så mycket vatten, men den får följa med oss på semester i sommar om den överlever.
regn...

2012-04-25 @ 17:00:45
Allmänt | Kommentarer | 0

Idag är äntligen Roffe bätttre, stojar och leker som vanligt, sa AleX. När han är här, sitter alltid Happy och passar sin favorit-leksak. I samma sekund han lämnar den...tar Roffe den, på pin kiv Då springer han runt Happy och visar att han har den. Happy tittar på mig...hjälp. Men det får de själv lösa. Har vi sol in genom fönstret nån dag, ligger Happy där och njuter. På förra inlägget var min "insulin-väska" fin, tycker jag!


April 25, 2012

2012-04-25 @ 13:13:17
Allmänt | Kommentarer | 0

Jaha, inte blev det mycket gjort. Men nu ska jag borsta Happy, sen ta fram jord och så fröer, sätta plantor. Har skalat potatis till potatisgratäng. Det med kyckling-filè. Stackars Annika, tandläkaren idag. Ja, lycka till. Tack, alla vänner som har skrivit på Face. Ni är så kära som tänker på mig.


regnigt.

2012-04-25 @ 08:51:35
Allmänt | Kommentarer | 0

Vilket skitväder! Ja, Affe sover ännu och jag har druckit cappo.  och ätit en bulle. Nu ska jag in i duschen, sen bara slappa. Har jätte-ont efter baket igår, men jag får skylla mig själv. Det är vänster sida, så jag kan ändå skriva, eller måla om jag vill. Det är skuldra och axel som fått stryk. Hahaha, igår skulle ju Affe till Statoil och köpa tidningen och läkerol till mig. Det gjorde han såklart, han är ju snäll. Kom hem och ruskade på huvudet och sa, jaja, nu vet jag varför läkerolen var gratis....What! Han hade med sig en tom ask.

Affe jobbar i trädgården

2012-04-24 @ 14:19:22
Allmänt | Kommentarer | 0

Härliga vår, här klipper gubben gräset, det luktar faktiskt, sommar. En dag när jag var hos AleX  o Fidde, tog jag några äpple-kvistar, fint va... nu är bullarna färdiga och middagen snart klar. Det är fisk, potatis, morötter o sås. Sen är det vila o ut med hund innan soffan o wordfeud.


våren

2012-04-24 @ 12:13:14
Allmänt | Kommentarer | 0

Var ute en liten runda med hundarna, Roffe verkar må som vanligt. Affe köpte valp-bilagan, sååå, hur ska jag hinna baka?? Nej, nu är det kaffe, sen måste jag sätta igång.Rolf

2012-04-24 @ 09:03:21
Allmänt | Kommentarer | 0

Passar en hund, som har varit sjuk inatt. Lille Roffe..nu är han bättre, men trött, vill sova, men...då kan han ju missa något, haha. Jag får väl vila med honom innan bullbaket. Måste hålla ett öga på honom, så han inte blir sämre. Affe är ute med Happy, sen ska han köra och köpa Kvällsposten till MIG. Där är en hund (valp) bilaga med.


kväll, snart

2012-04-23 @ 16:46:30
Allmänt | Kommentarer | 1

Om en timme ska jag ut igen, i det vackra vädret. Affe gick i em. Det går bra med tvätt och städ idag. Men jag hinner inte utan får fortsätta i morgon. Men skinn-soffan är tvättad och fräsch, mattor har varit ute mm. Affe har klippt gräset. Ikväll är det Morgan o Ola-Conny, hahaha jättehärliga. De är ju i Paris ikväll, snart är jag också där med barn o barnbarn, spännande. Jag längtar...

Är det våååår

2012-04-23 @ 13:54:16
Allmänt | Kommentarer | 0

Härlig runda med Happy i fm. tog lite foto, och njöt av naturen, nu när den är grön. Sen var Affe och jag på Ica, det är snällt att han hjälper mig, men jisses va stressigt det är. Han är nog allergisk mot Ica, vill bara där ifrån. Nu fortsätter min städning, har slängt ut lite små-mattor. Har haft rökelse i två rum, ännu.


måndags-sol

2012-04-23 @ 08:22:50
Allmänt | Kommentarer | 0

Jisses nu fick jag energi av solen. Efter regnet igår (dystert) var jag inte så hoppfull. Idag blir det, ut långt med hunden städ och tvätt. Sen regnar det väl igen, hahaha. Affe har fri-vecka nu, så vi kanske hittar på något, vet inte. Jag ska till Rodeon på torsdag, tråkigt, handlar om min diabetes. Tänkte göra, tänkte, en lista över middagar denna vecka. Fy hundan, vad jag slarvar med maten. Nu ska jag försöka skärpa mig.

rese-blogg

2012-04-22 @ 18:36:12
Allmänt | Kommentarer | 2

Så var det dags att köra mot Tyskland. Innan Lyon, stannade vi för natten. Farligt att stanna på rastplatser nära storstäder för där är väg-pirater. När vi fortsatte, blev det längs med floden Rhône. Underbart vackert, stannade och fikade. Varmt så huden knottrar sig..satt där och njöt, när en cyklist stannade. Hallå, sa han på svenska!  What! Han hade startat i Skara, hade nu cyklat 245mil, jisses. Han var på väg till Spanien, därifrån skulle han ta flyget hem.

Skratta inte...men på nästa ställe vi stannade, en rastplats. Träffade vi ett trevligt par från Tollarp. De körde också husbil.
 Vi stannade vid Tyska gränsen och sov över. Nästa dag kom vi till Kassel-backarna och samma svordomar. Vi övernattade i Kassel. Men backarna fortsätter imorgon.
 Den siste juli var vi på Citti och handlade, men nej,vi körde inte till båten. Tyckte vi kunde ha lite kul nu, innan hemfärden. Så vi körde till "Hansa Park"  OK, har haft kul hela semestern...
Där gick vi och åkte karuseller i 7h. Det var berg o dalbana, Flumride, Super Splash mm. Tillbaka till Citti och sov.  På morgonen tog vi båten från Travemunde i regn. Hemma på kvällen och började prata om nästa semester......blir nog Spanien.  Nästa helg kan ni läsa vart vi åkte....


rese-blogg 1997 2

2012-04-22 @ 09:12:06
Allmänt | Kommentarer | 0

Här i Agde finns en byggnad med stora akvarie. Sagt och gjort, tidigt en morgon gick vi dit, inte såå dyrt. Jisses vad stora och många fiskar. Tog nog en timme att gå runt. Sen var det rusning till havet, haha det är ju sååå skönt att bara slappa med en kärleks-roman, sen får man svalka av sig ibland, Ta det som ni vill..fniss.

Hasses och vi körde till Mammuth-affären och handlade. Det är ju slutet av juli nu...snart hemåt. Vi köpte 28flaskor vin, härifrån.
Efter en dag körde vi in på Camp. le Castella, för att tvätta och städa lite. Affe tvättade husbilen,
Det där med dusch, ska jag kanske förklara. När vi fricampar i Agde, på parkeringen, där är på nätterna ca. 50 husbilar men några kör på dagen. Kommer nya på kvällen. Nej, det var ju dusch.
Jo, man vill ju duscha efter havet, då är det så att där ligger en pool vid parkeringen, kolla fotot längre ner. Vi har tvål mm. med oss och smiter in där. Men, kall-vatten..brrr Därför ska ni tro jag står länge i duschen på campingarna


Rese-blogg 1997

2012-04-21 @ 21:22:57
Allmänt | Kommentarer | 0

Vi körde till Sète och njöt (foto) Där övernattar man på camp. eller sidan om vägen. Där håller alltid en 50st. husbilar, med markisen och stolar ute. Sitter och tittar på havs-utsikten eller badar. Jag älskar att vara på denna stranden. Hundra-tals, stora snäckor, får lägga i spann, räcker inte med en plastpåse. Fast Affe blir inte glad, gillar andra snäckor, hrmmm

Senare körde vi till camping International Del Heault. Herault vinet är så gott, så ni vet det.Här blev det riktig dusch, och grill på kvällen. Vaknade till världens hetta, skit 43C...Alexanra rusade iväg och bada, vi tog iskall öl. På kvällen, när vi var ute, hittade jag jättefina bambu (vad ag nu skulle ha dem till) men ni vet...ibland vill man bara ha!

Efter nån dag, tillbaka till Agde, och parkeringen, där var Hasse från kristianstad med deras husbil. De tyckte det var (nästan) för varmt. Finns ingen skugga på parkeringen, därför är det så skönt på campingar. Nu är det 28C i vattnet, det är skönt.


Rese-blogg

2012-04-21 @ 18:50:13
Allmänt | Kommentarer | 0

Efter en tid, vande vi oss, och gick varje dag, och pratade med djuren. Alexandra gillade elefanterna, mest. Det var så varmt, varje dag. Hettan höll i sig till 20.30 på kvällen. Vi grillade, drack vin och spelade Game boy.
Satsade på att komma in i värld 9 i Super Mario. Och det gjorde vi såklart till slut.

En tidig morgon, körde vi till Beziers och handlade. Det är för varmt på dan. Varuhusen är jättestora, tar tid att hitta allt. När vi kom tillbaka, badade vi resten av dagen.

Nu har vi badat och handlat, så vi kan köra vidare. Blir en camping, jag måste tvätta. Det blev camp. la Tamarisse, en jättestor camp. vid havet och utanför går floden, som mynnar ut i havet.
Här går små mysiga båtar över till en by. Kostar bara 5FF så vi åkte ofta över med Passur Paul.
Det blev på kvällarna, vi satt och drack öl, Alexandra handlade souvenier mm. smått. Det var så vackert vid solnedgången över havet.

Nationaldagen firas som vanligt med hundratals fyrverkerier, vi åkte över och tittade. De sköt upp från en båt ute i havet kl.23. Alltid lika vackert.

Är nöjda med campingen. Härlig ute-marknad med färska grönsaker och frukt varje dag. Men snart är det väl dags, ja ni vet...att köra vidare mot nya äventyr. Nu är vi bruna som pepparkakor, efter all sol.Rese-blogg 1997 2

2012-04-21 @ 12:32:27
Allmänt | Kommentarer | 0

Vi kör alltid längs Rohné, den vägen är ju så vacker. Vid Valence, på kvällen möttes vi upp av Åhusborna. Här var det vackert väder så vi grillade tillsammans och snackade.

Nu kör de hem till Åhus och vi fortsätter neråt. Vi kör hela dagen igenom Orange Avignon. När vi nådde havet såg vi flamingos och vildhästar, åhh vad jag njöt. Vi stannade på Camp le clos da Rohné. Här var stora rosa klungor av flamingos men hästarna var försvunna.  Det var härliga dagar på campingen. Kvällarna var varma och sköna.

Nästa dag fortsatte vi till ”Park de Ornitologe”. När vi gick in där möttes vi av storkar, ugglor, örnar och flamingos och vi gick runt och tittade i parken och njöt. På kvällen var vi trötta. Vädret är skönt varje dag, ca: 30 grader. Vi är alla bruna som pepparkakor.

Efter denna underbara tid med fåglarna kör vi till Cap d Agde och där stannade vi på parkeringen som vanligt. Alexandra badade tills det var kväll. Morgonen därefter gick vi till marknaden och handlade. Allt var lugnt på parkeringen och vi gick ner och badade hela eftermiddagen.

När vi kom upp, ja jisses hade vi hundra meter ifrån oss en stor cirkus. Närmast oss stod sex stora burar med tigrar som vrålade. Jag blev skiträdd. Gissa om vi hörde tigrarnas vrål hela natten? Hmm..

rese-blogg 1997 1

2012-04-21 @ 09:13:50
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu är det sommar och vi ska ut på nya äventyr..Åkte Nordö link.båten Där spelade Alexandra på spelautomaterna, fick jackpott och vann 250kr. Som vanligt när vi om till Tyskland, blev det Citti i Lubeck. På kvällen när jag hjälpte Alexandra hör jag en svordom..fan, vi hade glömt täcke. Ja, ute åskade det och regnade, så det var inte mysigt. Alexandra hade det ialla fall skönt. Sååå, på morgonen innan vi skulle köra, gick han in och köpte ett fint täcke.

När vi närmade oss Hamburg, blev det varmare. Vi pausade i Hannover i starkt solsken, skönt.
Körde vidare över Kassel-backarna, oj, vad Affe önskar sig "TURBO-MOTOR" i bilen, då kunde vi köra om alla lastbilarna. Ja, efter köerna var vi framme i Kassel. Ringde Annika och allt var bra.
'
Mot medelhavet, är det nu. Jag hade läst om flammingos och vildhästar i Frankrika. Vid Camergue, måste dit och kolla.

Snart var vi inne i Frankrike...där övernattade vi utanför vackra Belfort.
Pratade med Åhus-borna i telefon, de var på Åhus vingården här i Frankrike. Mistral-vindar, regn och kallt.  Stackare.
Vi ska bara runt Lyon, storstad med ca 2milj. inv. Sen närmar vi oss målet


stan

2012-04-20 @ 17:58:02
Allmänt | Kommentarer | 0

Trött efter Ica, öb, apoteket, låg och vilade en timme. Nu är det hund+skog, sen ska jag ta in jord, ska plantera imorgon. Min persilja måste i krukor...Sen ska jag så lite fröer. Spännande! Många ser "Lets dance" men jag sätter i en spännande film istället. Sen är det "rese blogg" imorgon. Köper alltid vykort med mig hem. Ikväll ska jag se om där är från den aktella resan i helgen.

kanske vår?

2012-04-20 @ 11:52:22
Allmänt | Kommentarer | 0

Skönt att ha mat hemma i helgen, för nu ska Affe jobba. Ser att våren kommer, trots skitkalla vädret. Jag har bakat frallor, som vi ska äta nu. Sen sticker jag till stan med AleX. Hem och lagar middag, sen är det väl kväll.
Dagarna går så fort, hunden har varit ute...ändå sitter han och jämrar sig. Mat???,,,ja!

ny hobby...

2012-04-20 @ 08:22:15
Allmänt | Kommentarer | 0

Tro det eller ej, men dessa vackra stenar såg hemska ut innan. Man har en "sten-trumlare" och i fyra veckor trumlas stenarna. Först i slipmedel, sen i polermedel. Skit häftigt, sen gör man smycken av dem eller bara har dem och känner på i handen. Ni vet...så lena...Och vem har snart en stentrumlare hmm???torsdag

2012-04-19 @ 15:28:21
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu är fläskpannkakan i ugnen. Min vän har kört, skulle till Eko, på vägen hem. Vi pratade och pratade, hade många gemensamma intresse. Ska snart träffas igen. Hon målar även tavlor, har haft utställningar. Måste hem till henne sen, och kolla alla hennes tavlor.
m.

Åhus

2012-04-19 @ 08:47:51
Allmänt | Kommentarer | 0

Idag blir det en massa ärenden i byn. Ica, Interflora (till begravningen), Apotek, bank, mm. När jag var i Hässleholm, träffade jag en kvinna som målar porslin, men hade ingen stans att bränna. Nu kommer hon i em. med bränngrejor, ska bli kul. Jag har ju kakan till fika. När vi var på Eko, köpte jag en mjukis-fågel, till Happy. Den kvittrar (högt) och piper. Happy gnäller, gnyr..pratar med den, tycker synd om den. Haha, vad vi skrattar.


onsdag

2012-04-18 @ 17:47:58
Allmänt | Kommentarer | 0

Glömde att berätta, såg en kul film i helgen. I don`t know how she does it. Den är med Jassica Parker, inte min favorit, men här var hon bra. Många nya, bra filmer nu. Ikväll är det "Arga snickaren" som vi gillar. Banan-kakan blev god.. Köpte  ny ugns-form på Eko. Nu har jag denna och en turkos. Gillar dem.


Glada fötter

2012-04-18 @ 13:08:26
Allmänt | Kommentarer | 0

Hahaha, idag gick det bra, var inte sååå jobbigt. Sen var vi hos bonden....svenska tomater, mums. Det blev ägg, morötter, lök och potatis, också. Nu ska hunden ut, sen ska jag baka banan-kaka.

Glada foten

2012-04-18 @ 08:50:42
Allmänt | Kommentarer | 0

Hur kan man kalla salongen för "Glada foten" jag (ialla fall) tycker det är hemskt med fotvård. Som att gå till tandis.  Tro inte att jag går frivilligt, jag kallsvettas i stolen.  Men efter idag, är jag väl befriad till hösten....
Affe är ute med hunden, sen kör vi, ska till "bonden" när vi kör hem.tisdag

2012-04-17 @ 16:56:16
Allmänt | Kommentarer | 0

Efter 20min. på sjukhuset körde vi hem. Inte ens "bonden" hade öppnat. Behöver ägg, potatis mm. Vi frostade av vår frys en dag, så nu kan jag börja fylla den med mat. Nu ska vi ut en runda, skitkallt ännu tycker jag.
god-morgon

2012-04-17 @ 08:09:59
Allmänt | Kommentarer | 0

Vädret ser ännu, bra ut. Igår, när Happy och jag var ute vid sex-tiden, fick jag ha mössa. Det var ISVINDAR, jag frös. Nu ska vi till sjukhuset, för att röntga, mina käkar. Jag har svårt att gapa.. för min värk. Affe tycker det är bra, jag är mer tyst...hahaha När vi var i stan, träffade jag en svart vovve, senare, fikade vi hos Annika, där var söte Frosty och Ossie.
Våffelfest

2012-04-16 @ 18:21:02
Allmänt | Kommentarer | 0

Oj, vad det blir tokigt i bloggen, ibland, hahaha. Ja, nu har vi beställt markiser till köket och data-rummet. Med motor, så jag behöver bara trycka på knappen. Härligt! Affe hittade något moss-dödande medel. Jag köpte blommor, fröer mm. Här sitter vi och fikar...


ny vecka

2012-04-16 @ 09:54:39
Allmänt | Kommentarer | 0

Igår firade i födelsedag, Affes...men jag fick också va med på en hörna. Vi bjöd på hemmalagade våfflor, grädde, glass och sylt. Alla gillade det. Vi blev så glada för våra presenter. På kvällen frossade vi i chokladen vi fått, hahaha. Nu ska vi till Eko, idag. Affe ska köpa något mot mossan i trädgården. Nu funderar han över, markiser till våra andra fönster. Hoppas, för jag behöver kyla av mig i köket, när solen kommer dit.


ny vecka

2012-04-16 @ 08:57:03
Allmänt | Kommentarer | 0

Firade födelsedag igår. Det var Affes dag, men jag fick va med. Vi blev så glada för våra presenter. Vi bjöd på hemmagjorda våfflor, grädde,glass och sylt. Alla tycktes gilla det, med kaffe och te till.På kvällen frossade vi i chokladen som vi fick, mmm. Idag ska vi till Eko, nu är ju Affe ledig till fredag. Han ska köpa något mot mossan i gräset.

Frankrike 3

2012-04-15 @ 18:39:50
Allmänt | Kommentarer | 2

Efter national-dagen, med fyrverkerierna, körde vi.
Nu bär det av mot Paris och Eurodisney. Vi campar på parkeringen, med många andra husbilar och husvagnar. Betalade en liten peng, för det. Här sprang, vi ut och in i två dagar. Jag älskar detta. Lika kul som sist.

Efter detta kör vi hemåt.  Första dagen blev det 55mil. Från Disney- till Remschird (rastplats)

Vägen mellan Paris och Belgien kostade 103FF

När vi kom till Citti, regnade det och var betydligt svalare än medelhavet. Längtar redan tillbaka.
Satt och kollade på OS, på båten...hemma den 25-e juli..Skönt att komma hem till Annika.Frankrike 2

2012-04-15 @ 18:37:06
Allmänt | Kommentarer | 0

Skönt att ha allting nytvättat. Men nu kör vi igen...mot Perpignan vid havet. Herregud vilken vacker natur, med berg och dalar. Förbi Narbonne, Port Leucate, många vinodlingar. Vi njöt av turen. Vi stannade på en parkering, med en pytteliten mur mellan stranden och oss. Här träffade vi trevliga killar från Tyskland som åkte omkring och surfade. De bodde i bilen. Här stannade vi några dagar och njöt. Jaha, tillbaka till Agde, vilade och gjorde oss redo att köra till Atlanten . Vi körde mot Bordeaux..stannade i La Rochelle. Här var underbart, jisses vilket håll i gång. Hela hamnstaden, sjöd av liv...som Kiviks marknad. Jaaa, vi somnade sent.Frankrike 1

2012-04-15 @ 08:05:15
Allmänt | Kommentarer | 0

En dag kom där ett par från Tyskland, bredvid oss på parkeringen. Vi pratade och drack öl på kvällarna, de var trevliga. Vi badade varje dag i det varma vattnet. Men tröttnade och längtade till vårt älskade Agde. Så vi körde dit. När vi kom, var där knappast plats, så många husbilar som kommit. Här firade vi midsommar tillsammans, med god dricka och god svensk mat. Vi hade många långa, sköna dagar med bad och sol. Ibland går vi upp i stan och shoppar, lite kläder, porslin mm. På kvällarna sitter vi i barerna nere i hamnen. Vilka båtar! Jag och Alexandra brukar gå längs stranden och plocka snäckor (jättestora) Vi lägger dem under husbilen, tills vi ska köra, men Affe puttar in dem i buskarna, vill inte ha hem dem.

 Så en dag, åkte vi iväg, tog en timme, körde in på camping International de la Herault. Där stannade vi i skuggan...tvättade, duschade mm. När det var klart...tillbaka till Agde. Vi har alltså mindre än 7minuter till stranden, fatta att vi älskar att vara här. Husen vid vattnet är i olika färger, jättevackert.Rese- blogg 1996, Frankrike 1 Blev i fel ordning, denna ska läsas först

2012-04-14 @ 15:23:50
Allmänt | Kommentarer | 0

Hade inte digital-kamera förrän år 2004. Så det blir inte många bilder nu, tyvärr.

Den 14-e juni, packade vi ut det sista, sen körde vi. Detta var innan Öresundsbron, så vi körde till Trelleborg och åkte båten "Peter Pan". Full storm, så båten gungade lite. Jisses, vi träffade ett par i 60-års åldern, de hade sålt hus och rubbet. Köpt en gigantisk hymer (husbil) och körde runt i hela världen. Ja,ja när vi kom av båten, körde vi till Lubeck och handlade på Citti. Det är som Ullared med mat, öl, sprit och vin. Sidan om är Alexandras älskade Toy`s a rus. Det blir kaffe innan vi kör. Sitter utanför bilen i värmen och tittar på folk som packar in öl i bilarna. Vi kör mot Kassel, där vi ska övernatta på parkeringen. Varmt och skönt, vi sov gott. Duchade och åt frukost. Sen styrde vi färden mot Baden Baden. Där tankade vi och fyllde på vatten. Sen kom vi in i Frankrike och körde vilse. De har sååå pyttesmå väg-skyltar. Vi kör inte på motorvägar, utan puttrar fram i lands-bygden och små-byarna.  Vi övernattade vid Belfort på en parkering till en stor Mammuth affär. Hade kört 50mil idag. Trötta. Dessa första åren "fricampade" vi ofta. Körde in på camping när jag skulle tvätta. Upp på morgonen, gick in och handlade, sen körde vi vidare. Genom vackra Besancon, vi sitter och lyssnar på Sven-Ingvars. De är vårt sommarband. Alexandra brukar sjunga med. Vi övernattade i en by, på vägen till Grenoble. Herregud vad varmt, 36C....Rese-blogg 1996

2012-04-14 @ 08:44:33
Allmänt | Kommentarer | 0

Ja, jisses, hittade bilder av husbilen i en tidnig. Så här såg den ut!
Vaknar på morgonen, i ett jättevarmt Frankrike utan tillgång till havet. Kommer nog ner till Monaco ikväll. Längtar...Det är sååå drygt att sitta i bilen hela dan. Då och då rastar vi, gärna under träden, för att svalka av oss. Var framme vid 18-tiden. Åt, gick ner till hamnen (hiss ner) kollade in dessa STORA båtar. Satte oss och fikade (dyrt) jag ringde mor och berättade att vi var här. Hon och farsan har varit här, hahaha, hon blev så impad.
Men, tyvärr orkade inte vi länge, man blir trött av att bara va i bilen hela dan. Gick och la oss. Herregud, vi for upp från sängarna mitt i natten: någon bankade på dörren och sa: det är polisen (franska) Här får ni inte sova..så mitt i natten fick vi köra till en betal-station på motorvägen. Där somnade vi. Nästa dag körde vi tillbaka och gjorde stan, där är så vackert. På em. körde vi vidare längs medelhavet genom, Nice, Cannes, Nimes, mot Sete, som ligger nere vid medelhavet. Det är så varmt, varje gång du går ut hör du cikadornas sång och värmen dallrar i luften.
Gissa om vi kastade oss i havet i Sete, när vi kom fram. Det kluckar i magen av allt vatten man har druckit. Alexandra ville inte gå upp. Men vi måste äta, efter en lång dag. Jaaa, det tar ca. tre dagar att komma fram.

Förord till min rese-blogg

2012-04-13 @ 21:02:16
Allmänt | Kommentarer | 0

I många år, åkte vi runt i Sverige, vårt vackra land. Vi hade en Kabe Smaragd 540  husvagn. Till slut tröttnade vi och ville ut i Europa. Sagt och gjort!
År 1991 körde vi till  Jylland. Utan Annika, som då var 16år och stannade hemma. Vi besökte: Skagen, Römö, Sylt, Fröslev, legoland, Tyskland (Flensburg)

År 1992: Bodense, Mainau, Österrike.
År 1993: Jylland
År 1994: Hemma, kollade på husbilar
År 1995: Med husbilen, Pilote 780S, i Frankrike, Fort Boyard, Euro-disney, Paris.


Hur är livet i husbil? Mysigt, underbart, varmt, trångt....
Längst fram sitter Affe och kör, bredvid sitter jag och läser kartor (ingen gps, då) och kärleks-romaner.
Alexandra, ligger i sängen eller sitter i soffan med pyssel på bordet. Ibland spelar vi något spel hon har med sig.
Sen har vi köket med pasta, bröd, kaffe mm. En kyl med potatissallad, kassler, ägg och sill, smör, pålägg mm.
Kläder: linne, shorts,badkläder. Vi har en frysbox med ca. 15st. middagar. Fläskfilè, kycklin , korv, grovt bröd. De har bara pain utomlands. Vi köper alltid fisk, sen grillar vi nästan varje dag, när vi är framme vid målet för resan. Frukt och grönsaker, finns alltid att köpa. Här är Euro-disney och en trafik-polis i en stad.
bakat

2012-04-13 @ 13:40:02
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu är mina frallor färdiga. Jag har varit ute med hunden. Väntar och lyssnar om AleX hör av sig. Denna vecka har Affe jobbat, nu är det fri-vecka, efter helgen. Det är bra, så han kan köra mig till röntgen och "glada foten"


jaaa

2012-04-13 @ 10:13:09
Allmänt | Kommentarer | 0

Ja, det funkade, hahatest

2012-04-13 @ 10:11:13
Allmänt | Kommentarer | 0

ska bara testa


En dag på Pallers

2012-04-13 @ 08:16:41
Allmänt | Kommentarer | 0

Var ute och gick med Happy, vägarbete, postbilen och vårblommor. Ja, en vanlig dag med underbart fågelkvitter. Stanna gärna och lyssna, till våra underbara fåglars sång. Idag kommer kanske AleX, jag träffar inte henne så mycket nu när hon jobbar....men så är det. Nu vill hunden ut...han ser inte att det regnar. Men när vi ska ut och jag öppnar ytterdörren..då, backar han in och ryser, hahaha. Han måste ut ändå tyvärr. Fy, vad blöt han blir.
nyklippt

2012-04-12 @ 19:35:59
Allmänt | Kommentarer | 3

Så här ser jag ut efter klippet. Snygg frissa, va?


resa

2012-04-12 @ 17:44:17
Allmänt | Kommentarer | 0

Jag ska inte resa ännu. Den 10-e maj....längtar
Nej, jag vill bara berätta, att med början, denna helg, blir detta en rese-blogg på helgerna (lördag, söndag) Då kommer jag att berätta om, alla mina resor jag gjort. Skriver mer om detta imorgon.tradera

2012-04-12 @ 08:02:06
Allmänt | Kommentarer | 0

Jaha, igår kväll skulle jag bara in och kolla på tradera....kunde väl inte hjälpa, att där var billiga tupperware-saker. Köp inte, köp inte...sa Affe sidan om mig i soffan. Jag fattar inte att han såg mig, överhuvudtaget. Hans ögon stirrar ALLTID på Iphonen....wordfeud! Säger bara wordfeud! Det är hans liv, just nu. Okey, han fyller år på söndag, då kanske.....nej, jag tror inte det. Nu ska jag ha kaffe-fika och hunden ska ut. Sen är det frissan. Härligt. Är inte hästar ett vackert djur?bakdag

2012-04-11 @ 17:54:18
Allmänt | Kommentarer | 0

Jag bakade tiger-kaka och kärleks-mums. Hoppas på att kunna baka bullar på fredag. Min vänninas, man, dog igår, efter att ha kämpat mot cancern. Förbannat, orättvist....en härlig och omtänksam människa. Jag tänker vad livet är orättvist ibland. Han var lika gammal som farsan, när han dog. Många år för tidigt.


toppar

2012-04-11 @ 12:08:55
Allmänt | Kommentarer | 0

Jisses vad skönt det var ute, när det inte regnade. Happy och jag njöt. Nu ska jag baka...så jag blir mitt vanliga "jag" Margarinet var slut, tänkte baka bullar till min vän Irene. Har bara flytande, det funkar inte. Får baka på fredag. Imorgon ska jag till Eva hos Barberaren och klippa, färga håret. Sen blir man ialla fall pigg. Ska nog baka "kärleks-mums" i em. Ja, ni ska tro, jag var deppig igår också. Men jag gick in på H&M-s sida. Köpte 4st. toppar i vår-färger. Sen mådde jag bättre...


onsdag

2012-04-11 @ 08:21:38
Allmänt | Kommentarer | 0

REGN,REGN,regn..va . Skittråkigt. Vi som inte har ett jobb att gå till: vad ska man göra? Hela påsken, har jag suttit och skrivit in, våra semestrar i en bok. Det är kul att ha med när vi kör. Vilka campingar, hur de var mm.
Jag letade upp mina Tarot-kort. Nu lägger jag varje dag Målar porslin, bakar...skit också, jag är såååå trött på alltihop. Inte likt mig, men man är inte mer än en liten människa. Nu är det ialla fall kaffe-fika och tidning.blogg

2012-04-10 @ 18:56:53
Allmänt | Kommentarer | 0

Hahaha, jättekul och enkelt att blogga från Affes Iphon. Fotot är från Turkiet...nu får jag kanske fler läsare, när jag tar med honom. På Iphonen kunde man se hur många som läser bloggen (inte vilka det är, såklart) och när de läser. Det var ju kul.. Ja nu är det gräns-bevakarna och kvällsfika.Test

2012-04-10 @ 18:13:50
Allmänt | Kommentarer | 0

Provar från IPhone


tisdag

2012-04-10 @ 17:56:07
Allmänt | Kommentarer | 0

Jaha nu har Affe och jag varit en låååång runda med Happy. Riktigt skönt. Han har hjälpt mig idag, med lite smågrejor. Imorgon får jag klara mig själv. Ska nog baka.

tisdag

2012-04-10 @ 08:48:55
Allmänt | Kommentarer | 0

Vad hände igår???var tog den dagen vägen??? Vi halv-låg i soffan, såg bra film. Hundarna snarkade...sen var det kväll. Hmmm. Idag är Affe hemma, sen jobbar han tre dagar. Han ska dammsuga, handla och gå med hunden. Hmm undrar vad jag ska göra, en repris från igår, kanske? Nej,nej, det är inte min stil. Bakar nog bröd i em. Jag har en vän, som börjar på sitt nya jobb idag...lycka till.


påsk

2012-04-09 @ 17:09:20
Allmänt | Kommentarer | 0

Ser film med AleX, den är jättebra, Mission impossible 4:an. Snart kommer Affe hem från jobbet. Idag har AleX bakat till mig, annars har vi bara slappat.sista påskdagen

2012-04-09 @ 08:23:07
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu är snart påsken över, förlåt att jag gnäller, men förr älskade jag påsken. Gult är ju min färg! Jag hade påsk-gardiner, gula dukar, målade ägg, påskris mm. Men nu har jag ingen möjlighet att ta fram allt detta, så jag har skitit i det. Affe har ryggskott, gardinen kom inte upp, men nu är det snart över. Idag ser jag inte solen....vet inte....tar det väl lugnt idag. Gjorde påskmaten igår. Här var Annika och Johanna på fm. och hjälpte mig. Sen var Tina, hennes man och barn, här. Jättekul, vi pratade och fika.


Här är vi utanför camp. och kollar in sommarstugor, de är så fina.

påsk

2012-04-08 @ 18:52:40
Allmänt | Kommentarer | 0

AleX har kommit och hämar Roffe. Det blir nog tyst här, men hon kommer nog imorgon. Hoppas alla får en trevlig kväll. Nu ska vi se tvpåsk

2012-04-08 @ 12:35:05
Allmänt | Kommentarer | 0

Mina underbara töser, har varit och hjälpt mig idag. Nu ska jag gå ut lite i trädgården, i solen.  Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vet ej riktigt när AleX kommer. Jag har sett "Happy feet 2" Jag älskar pingviner. Hundarna har töserna gått  långrunda med, de liogger, nöjda.påsk

2012-04-08 @ 08:48:19
Allmänt | Kommentarer | 0

Ja, det var en låååång påsk, som inte är slut ännu. Fast okey, ni som är lediga tycker väl det är underbart. Ja, idag skiner solen och AleX kommer hem. Då vet vi en hund som blir överlycklig!!!! Ja, vi också såklart, jag har mycket att berätta för henne.  Herregud, hundarna vill ut redan, mitt hår har inte torkat ännu. Får väl på med en mössa då. Tur man har vinterjackan framme.påsk

2012-04-07 @ 18:11:54
Allmänt | Kommentarer | 0

Jag och hundarna är trötta idag, eller kväll. Jag bakade kanel-bullar och de lekte och busade. Nu kollar jag efter lite nya recept på räkpaj mm. Snart kommer Affe, tänkte ta ut hundarna på en runda då. Lite,lite, sol nu ute.


VÄRME

2012-04-07 @ 12:55:38
Allmänt | Kommentarer | 0

Förlåt AleX, men jag var tvungen att sätta in lite av dina foto från Egypten. Idag har vi bara snö, regn....ville ha lite värme. Ja, hon är i Barcelona och har kul, så vi kan väl gotta oss på bilder. Kanske jag ska baka nu efter mitt uppiggande kaffe.
påsk

2012-04-07 @ 08:38:14
Allmänt | Kommentarer | 0

Oj, vilket härligt vår- väder. Ja, julen varar till påska...inte ska snön komma då??? Jag vill inte ut, men tyvärr jobbar Affe, annars hade han fått gå med hundarna. Men tidningen kan jag hämta till kaffet nu. Hoppas ni får en trevlig dag, trots väder.påsk

2012-04-06 @ 18:50:38
Allmänt | Kommentarer | 0

Ser film på 4-an och snyftar. Har sett den, men det hjälper inte. Okey, den är ju sorlig.....
Har bakat två råg-limpor idag. Nu ska vi se lite tv och äta godis.påsk

2012-04-06 @ 13:06:18
Allmänt | Kommentarer | 0

Jaaa, jag håller på att baka bröd och en kaka. Affe vilar, så jag ska snart ut med hundarna. I morse körde jag med Happy (kunde inte gå) men nu är det bättre. Alexandra och Fredrik får ialla fall en utvilad hund med sig hem. Hoppas de inte är trötta efter shoppandet i Barcelona, hahaha. Men Roffe roar sig mycket själva, så det är nog inte så hemskt.


GLAD PÅSK

2012-04-06 @ 08:18:24
Allmänt | Kommentarer | 0

Önskar er alla en glad påsk, med god mat. Idag ska vi ha lax i ugn med potatis-. Sen jobbar Affe helgen. Han gör rörelser och är bättre i ryggen. Idag tar vi väl det lugnt igen, hmm..börjar tröttna. Men sitter och sätter in foto och liknande saker som man inte hinner annars. Nu väntar hundar och kaffe-fika.kväll

2012-04-05 @ 17:09:56
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu har vi vilat igen och ska dricka kaffe, så vi blir pigga. Ikväll är det lyxfällan, det är kul att se. Hoppas vi är piggare imorgon.slut på gnäll

2012-04-05 @ 08:48:51
Allmänt | Kommentarer | 2

Hahaha, nu mår jag skitbra var ute med hundarna i skogen, härligt. Men det va skönt att gnälla, hatar folk som gnäller....finns ju alltid de som har det värre. Tex min vänninas man som är mycket sjuk, då skäms man när man klagar. Så nu är det slut gnällt. Varade ju inte så länge. Livet är ju härligt, trots allt. Varje dag är ett äventyr......spännande!

gnällis

2012-04-05 @ 07:47:30
Allmänt | Kommentarer | 0

Jisses, nu ska ni få höra (läsa) världens gnäll. Affe har ryggskott, och förkylning med nysningar. Jag har skitont för att det är så blåsigt och kallt. Har också förkylning med halsont. Skit också, men nu kan det faktiskt bara bli bättre. Härligt. Affe sover, lämnade resenärer i stan kl. 4.30. Jag har gett hundarna mat och ska läsa tidning, med fika.onsdag

2012-04-04 @ 18:17:12
Allmänt | Kommentarer | 0

Det blev en trevlig eftermiddag. Sen var vi och köpte Thai-mat, det var så gott. Sov en timme efteråt. Nu ska hundarna ut innan det är tv-kväll.

onsdag

2012-04-04 @ 08:35:05
Allmänt | Kommentarer | 0

Idag kommer, morsan, Agge och Leo Det ska bli så kul att träffas. Vi åker till Johanna och fikar. Hon har påsklov, men Annika jobbar. Affe sover, har jobbat natt. Alexandra har tvättat håret på mig, super-skönt.


Happy

2012-04-03 @ 17:20:08
Allmänt | Kommentarer | 0

En skakig Happy hos vet. Per. Allt gick bra, han fick prednisolon för allergi-klåda. Då är kortison bäst. Nu sover han sen en timme tillbaka, och Affe har kört till jobb. Imorgon ska Affe till sjukgymnasten med sin onda rygg. Hoppas det går bra, för nu är vi två värkbrutna töntar här hemma. Den ena klagar mera än den andra, hahaha.
Denna jackan vann jag på tradera för 105kr. Använd 2ggr.kallt

2012-04-03 @ 08:21:03
Allmänt | Kommentarer | 0

Fortsatt kallt ute. Skönt att ligga i värmen i sängen. Men nu är det frukost, AleX gör scones. Hon har ju påsklov, så vi är tillsammans nu. Sen reser hon.....till Barcelona. Idag ska Happy till sin doktor..Vet. Per. aprilväder

2012-04-02 @ 17:36:43
Allmänt | Kommentarer | 0

Härlig em. med Karin, vi hade så kul. Gjorde många fynd! Det är så kallt ute, ska bli skönt att krypa upp i soffan och se på tv.vift

2012-04-02 @ 08:16:05
Allmänt | Kommentarer | 0

Kallt men soligt. Idag ska Karin och jag på vift....Här är glashänge, men alla är inte färdiga. Men det gör jag i veckan.


SVEA

2012-04-01 @ 16:31:06
Allmänt | Kommentarer | 0

Nu är det isdans på tv. Det är så vackert. Målar porslin gör jag också. Våffel dagen med nära och kära är över.
Kolla in mitt barnbarn, vilka häftiga dojor.våfflor

2012-04-01 @ 08:10:41
Allmänt | Kommentarer | 0

Fy...vaknade blå om läpparna och hackade tänder!  Hahaha, nej. -6C är inget, men blev snopen. Det blir nog fint idag. Vet ej om det är kallt nu. Jaha, vår egen våffeldag JIPPI! Hoppas alla kommer!