Rese-blogg 1997 2

Vi kör alltid längs Rohné, den vägen är ju så vacker. Vid Valence, på kvällen möttes vi upp av Åhusborna. Här var det vackert väder så vi grillade tillsammans och snackade.

Nu kör de hem till Åhus och vi fortsätter neråt. Vi kör hela dagen igenom Orange Avignon. När vi nådde havet såg vi flamingos och vildhästar, åhh vad jag njöt. Vi stannade på Camp le clos da Rohné. Här var stora rosa klungor av flamingos men hästarna var försvunna.  Det var härliga dagar på campingen. Kvällarna var varma och sköna.

Nästa dag fortsatte vi till ”Park de Ornitologe”. När vi gick in där möttes vi av storkar, ugglor, örnar och flamingos och vi gick runt och tittade i parken och njöt. På kvällen var vi trötta. Vädret är skönt varje dag, ca: 30 grader. Vi är alla bruna som pepparkakor.

Efter denna underbara tid med fåglarna kör vi till Cap d Agde och där stannade vi på parkeringen som vanligt. Alexandra badade tills det var kväll. Morgonen därefter gick vi till marknaden och handlade. Allt var lugnt på parkeringen och vi gick ner och badade hela eftermiddagen.

När vi kom upp, ja jisses hade vi hundra meter ifrån oss en stor cirkus. Närmast oss stod sex stora burar med tigrar som vrålade. Jag blev skiträdd. Gissa om vi hörde tigrarnas vrål hela natten? Hmm..








Kommentera här: