rese-blogg 1998 1

Kvällen innan vi kör, håller vi med bilen på uppfarten, då vi packar ut det sista på morgonen. När vi har ätit frukost, tar vi ut pålägg, bröd, smör mm i bilen. Denna morgon fick gubben problem, jisses, bilen startade inte. ( fanns ingen öresunds-bro. Fick alltid boka båt-biljett) Jaha, rusade in till grannen, kl. 6 på morgonen. Hon kom ut och hjälpte oss att komma iväg.

På båten, från Trelleborg, var jag lite nervös att bilen skulle strejka, och vi inte kunde komma iväg. Vill inte sitta på en båt i sommar. Allt gick bra och vi körde till Citti och Toy`s aRus. Handla öl mm. och sov sen gott. Det var varmt när vi startade, hahaha, men det blir ju varmare. Efter att ha suttit i dessa köer i Kassel-backarna, tröttnade vi och körde av i Pfefferhöhe, där vi övernattade. Nästa morgon startade vi tidigt och körde in i Frankfurt. Där handlade vi i Fritz Berger, en stor postorder-affär. Finns mycket fritids-kläder. 

Senare, när vi kom in i Frankrike, stannade vi för natten utanför Montbellard. Jag var så trött, men Alexandra var lycklig, efter att suttit hela dan med mamma och spelat spel. " 4 i rad" spelade vi 102ggr.



Kommentera här: