Rese-blogg 2005

Nu fortsätter vi till en stor camping, där Åhus-folket väntar på oss. Ska vara tillsammans en vecka, innan de kör hem. Då blir det sena, mysiga kvällar, med mycket prat. Det var kul att träffas, var ju ett år sen vi alla var tillsammans. Rätt så häftigt när vi allihop, sitter i våra "brassestolar" på stranden. En låååååång rad längs havet, hahaha. Många vänder sig om när vi kommer till baren och dricker öl och barnen äter glass.
Ett härligt gäng, är vi. Någon kväll gick vi ut och åt  god mat...barnen tog, såklart pizza.
En varm dag tog hela gänget bussen till ett stort Aqua-land. Jisses så kul vi hade, hela dagen. Jag tog det lugnt, men Affe älskar fart...åkte allt med tjejarna. Högt, högt upp..gick han, sen gick det neråt, ska ni tro..
När vi kom hem på kvällen åt vi och sen bara slappade vi, eller somnade...
En av familjerna, startade hemresan nästa dag. De skulle köra runt lite i Tyskland, innan hemfärden.
Vi andra fortsatte att bada och sola, vädret var underbart. Sista kvällen gick vi till en glass-bar, jisses vad vi åt god glass. Dagen efter körde de andra hem, nu blev det tyst ska ni tro.
Vi tog båten till Venedig, gick där och njöt hela dagen. Tog en pizza under Rialto-bron. Jag älskar ju Venedig, inga bilar och motor-buller. Vi åkte hem vid 18-tiden, trötta och nöjda. Sen blev det åter igen bad och sol.
 
Nu var här så många "MYGG" så vi packade och körde, kunde knappt va ute på kvällarna
Vi anlände till campingen i Pisa i 53C värme. Skojar dom, hur kaaaaan det vara så varmt. Badade i poolen. På kvällen gick vi in till stan och handlade lite. Men, vad varmt det är, när man inte är vid havet.
Vi kollade det lutande tornet köpte lite souvenier, sen stack vi iväg, kvickt som tusan.
Vi hamnade vid Garda sjön, där fläktade det, som tur var. Många campingar som var fullbelagda, det var värmerekord och alla ville bada. Vi stannade ett par dagar på camp.La Guerda, ville inte köra, bara bada.
Här är så vackert runt Garda, vilka solnedgångar,mysiga städer, med många båtar att titta på. Sitta och ta en öl eller ett glas vin....se när de vackra båtarna kommer in. På kvällen kan man se lampor och ljus ute på Garda, från båtar, jättemysigt.
Ja, nu är det mysiga tyvärr slut....vi ska hem. Körde faktiskt 110mil på en dag. Sen var vi hemma nästa dag i Sverige. Nu är det slut från i år
 
 
 
 
Härliga dagar med bad och sol
 
 
 
 
Högt, eller hur. Hur vågar dom.
 
 
 
.Vilken glass???  Venedig!
 
 
Venedig, Affe och jag.
 
 
Älskar dessa kanaler, jättemysiga.
 
 
 
Pisa campingen.
 
 
 
Pisa
 
 
Garda-sjön i Italien

Kommentera här: