rese-blogg 10

Tro det eller ej, men nu är här för varmt. Ju äldre vi blir, ju mindre tål vi värme...det är så med oss två i alla fall. Så vi packade och körde mot nordligare breddgrader.
När vi stannade på en camping, vid Atlantkusten, var det faktiskt svalare.
Här var ca. 10C svalare, men jisses vad kallt på morgonen, bara 14C . Vi har internet på patsen, så jag sitter med datorn på fm. då vill jag inte va ute. Men sen blir det varmt och skönt. Vi badar i pool, det är rätt så långt till havet, så campingen har två jättestora poolområden.  Jag kan inte bada i Atlantens stora, höga vågor.
De surfar här, det går bra. De har stugor eller affärer, med surfinbräder till uthyrning eller till salu . De har lärare i surfing, så här är många ungdomar.
Campingen ligger i en enorm tallskog, jätte jobbiga backar att gå med hunden. Jag plockade stora kottar till Johanna, de är ca fyra ggr. större än våra här hemma.
Vi hittade god pizza på campngen och goda crepes. Inte helt fel. Deras grillade kyckling var också god med pommes. Ja vi slappade nån vecka och Affe gick till havet, tog foto, till mig.
När vi skulle packa, sa vi att, det har varit bra, men tråkigt att inte kunna bada. Här är ju bara 20C i vattnet. I medelhavet har vi 27C...lite skillnad.
Vi körde och övernattade utanför Paris på en camping. Där träffade vi två svenskar med en Kabe-husvagn. Vi har inte sett många svenskar i år.
Nästa dag, körde vi 80mil , då hittade vi en camping i Fulda i Tyskland. Jaaa, det blev Wienersnitzel, som vanligt, haha
På morgonen åt vi goda ljumma frallor, som vi hade beställt.
Körde 50mil till Orkideerna, det blev tre nya i år. Tänk att de känner igen oss. Vi får alltid något extra...
Uppåt, sov på Border...handlade på morgonen, sen hemåt. Slut för i år.
 
 
 
 
 

Kommentera här: