rese-blogg 2011

Min sista rese-blogg, hoppas ni har gillat dessa helger.
Ja, i år körde vi inte förrän, den 5-e juli. Väldigt sent, men vi får ju vänta tills Affe har semester.
Vi stannde på en vacker camping, söder om Hamburg. Gubben som hade den, berättade sitt livs historia, i en timme, för Affe, hahaha  kommer kanske inte så mycket turister....
Sov till halv tio, sen körde vi. Pratade med Åhus-folket, som var på väg hem. Vi träffade dem på en camping, så vi pratade hela kvällen. Nästa dag, körde vi söderut, mot Basel. Stannade för natten, nära Rhone.
Nästa dag, efter felkörning (slog ifrån Gps-en, trodde i hittade, hahaha, tji fick vi) kom vi till camping la clape, betyder sjöhäst, i Agde, är vi nu alltså. France, vid Medelhavet.
Det är en vacker camping, vi har varit i Agde i många år, trivs så bra. Här är ALLTID varmt, i denna lila stad. En vacler strand, plockar stenar varje dag. Så härligt att vara vid havet. Här finns hundratals stora vackra snäckor. Brukar ta med hem till Johanna.
Vi gick ofta upp i stan med Happy, tog en god glass, satt och tittade på folk.
Jag handlade inte mycket, har det mesta jag vill ha härifrån.
Efter en vecka körde vi, vidare till Vias Plage. Ligger inte långt iväg och vi har varit här förr.
Nu har vi 35C i husbilen, ingen somm vill va där inne...kan inte blogga, dålig mottagning, tyvärr.
Som vanligt när vi var i byn, skulle jag in och handla ny handväska. En affär som har sååååå snygga väskor, måste bara ha.  :-)))) Ja, här badas och solas varje dag, i denna hetta. T.o.m. Happy badas, annars blir han för varm.
Ok, ibland lyckas jag blogga och kolla facebook.
Sista kvällen satt vi på restaurangen vid poolen, där fick man jättegod mat och blev avsvalkad med nån sorts ångdusch, riktigt skönt i hettan åtta på kvällen. Nu har vi varit ute i 25dagar, tid att köra mot något spännande. Slut på bad och sol.   Kommer foto, här nedanför, denna blogg..

Kommentera här: