Rese-blogg 1996

Ja, jisses, hittade bilder av husbilen i en tidnig. Så här såg den ut!
Vaknar på morgonen, i ett jättevarmt Frankrike utan tillgång till havet. Kommer nog ner till Monaco ikväll. Längtar...Det är sååå drygt att sitta i bilen hela dan. Då och då rastar vi, gärna under träden, för att svalka av oss. Var framme vid 18-tiden. Åt, gick ner till hamnen (hiss ner) kollade in dessa STORA båtar. Satte oss och fikade (dyrt) jag ringde mor och berättade att vi var här. Hon och farsan har varit här, hahaha, hon blev så impad.
Men, tyvärr orkade inte vi länge, man blir trött av att bara va i bilen hela dan. Gick och la oss. Herregud, vi for upp från sängarna mitt i natten: någon bankade på dörren och sa: det är polisen (franska) Här får ni inte sova..så mitt i natten fick vi köra till en betal-station på motorvägen. Där somnade vi. Nästa dag körde vi tillbaka och gjorde stan, där är så vackert. På em. körde vi vidare längs medelhavet genom, Nice, Cannes, Nimes, mot Sete, som ligger nere vid medelhavet. Det är så varmt, varje gång du går ut hör du cikadornas sång och värmen dallrar i luften.
Gissa om vi kastade oss i havet i Sete, när vi kom fram. Det kluckar i magen av allt vatten man har druckit. Alexandra ville inte gå upp. Men vi måste äta, efter en lång dag. Jaaa, det tar ca. tre dagar att komma fram.








Kommentera här: