rese-blogg 2003

Det börjar bli lite för varmt, för Gustav. Ibland är han pigg på nätterna, när det är svalare....stackars mamma och pappa. Då brukar de halv-sova på dagen med honom i husvagnen.Affe och jag badar, i havet. Ibland kommer de med honom och badar, oj, vad han skrattar. De flesta barn älskar ju vatten. Men vi tar inte med honom till marknaden, det är rent för varmt. Men handlar till honom gör vi, hittade en fin solhatt. På kvällarna är det riktigt svalt och skönt, ja, det är ändå varmt och shorts, linne, som gäller. Går aldrig in innan kl.24. man kan ändå inte somna.
Sangrian är fortfarande ljuvligt god, den svalkar så gott.
Ibland tar vi Peters bil, kör till Cambrills, en ½h. iväg. En mysig turist-stad att gå i, äta något gott och shoppa. Brukar hitta något till barnen här. De har inte sån fin strandpromenad som Salou, men det duger ändå.
I år är vi inte så ofta vid Arenan, kan ju inte ha med Gustav, då det är så hög volym. Affe och jag går upp ibland.
Nu i mitten på juli är det som varmast. Men okey, vi är här för värmens skull.
Lena och Peter, packar och ska köra hemåt.De har varit här 4veckor. Tufft med den lille.
Vi åkte buss in till Salou, några gånger. Annars blev det mest sol och bad, nån vecka. Snart ska vi köra hemåt, hahaha, nu börjar vi längta efter wienersnitzelen i Tyskland. Vi stannar alltid på en liten mysig camping med världens saftigaste snitzel. Bakom receptionen har de en liten restaurang, där gubbar från byn, sitter och dricker öl. Så pittoreskt. Längtar.
Jag började att plocka undan inne i bilen för hemfärden. Sen körde Affe och tvättade den, kör inte hem med skitig bil.
Vi körde en söndag, då det är lugnast att köra genom stan. Tusan också....missar marknaden, men längtan efter ungarna och snitzeln är större.Kom till Franc, första natten.
Nästa kväll övernattade vi i Tyskland.
Sen kom vi hem...





En av poolerna i Salou, ser ni baren...

Kommentera här: